UzmanRaporu
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." “Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini eğer kitaplara vermeseydim bugün yapabildiğim işlerin hiçbirini yapamazdım.”
.....Mustafa Kemal Atatürk.....

Cumhuriyetine Sahip Çık !

Cumhuriyetine Sahip Çık !


Özellikle ve bu.


Neden karşıyız?
Amerika bir kozmopolitan yapıya sahiptir ve bir Amerika ulusu yoktur. Bu nedenle toplum yapısı ulusal bir devlet içinde değil federal bir sistemde yönetilmektedir. Orada cemaat yapısı söz konusudur. Gruplar siyasette söz sahibi olabilmek için bu yöntemi kullanır. Şu anda hristian bir yapısı olan cemaat 150 milyon civarında bir topluluğu etkisi altında bırakmaktadır. Bunlar siyonist düşünceler gütmektedirler ve İsrail'in planı ile Amerikayı dünyanın merkezine, ortadoğuya sokmuşlardır. Böyle bir güç dengesi güçlü olanın hangi çıkar ve amaca yönelikse onu yapması demek olmaktadır. Yukarıda özellikle belirtilen bilgiler bu nedenle karşı çıkılmaktadır. Halen Amerikada yaşayan baş yöneticisi tarafından yönlendirilmiş sayılan cemaat sistemi devleti ele geçirmek amacını gütmektedir ki siz de unutmayın dünyanın merkezi Türkiye ve çevresi böyle bir kopuk sisteme müsait değildir. Burada en güçlü olan oturur ve bunun için bütün ülkeler birbirleri ile yarış içerisindedirler. Dünyanın kontrolü buradan yapılır. Önce Roma İmparatorluğu sonra Osmanlı İmparatorluğu burada hüküm sürmüştür ve dünyada söz sahibi olarak dünya tarihinin en geniş topraklarına sahip olma şansına ellerinde bulundurdukları stratejik toprak parçası sebebiyle kazanmışlardır. Bu nedenledir ki bu ülkede yaşamak sanıldığı gibi ne Güney Amerikanın batı bölgesinde bulunan Şili'de yaşamaya benzer ne de Avustralya adasının yanında bulunan Yeni Zellanda da yaşmaya.
İşgalci güçlerin yönetiminde ve dünya üzerinde egemenlik planları yapanların yönetimi altında bulunan güçlerin Türkiye Cumhuriteyini etkisi altında bırakarak yapmaya çalıştıkları çıkar hizmetine vatanını seven ve bu tuzaklara kanmayarak doğru yolu kendi inceleyerek, okuyarak, bilerek öğrenen insanlar her zaman karşıyız.
0 yorum: