UzmanRaporu
"Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız bu yeterlidir." “Çocukluğumda elime geçen iki kuruştan birini eğer kitaplara vermeseydim bugün yapabildiğim işlerin hiçbirini yapamazdım.”
.....Mustafa Kemal Atatürk.....

İsyan bayrağımı çektim artık!

Etiketler: , , , ,
Haftalardır hatta 1 ayı aşkındır beni rahatsız eden şeyler var. Bunlardan biride sizinde dikkatinizi çekmiş olabileceği televizyon dizileridir. Televizyonu her açtığımda muhtelif kanallardan özellikle uzak durmaktayım çünkü onların o insanın beynini örümceklendiren dizilerini yayınlarını gördükçe sinileriniyorum. Bende büyük bir hınçla sağolsun uydumuz var diğer teknolojik ve bilimsel en azından tartışma programı olan kanalları bulmaya yelteniyorum. Tabi binlerce kanal içinden hemen bir hevesle o değerli kanalları bulmak zor o yüzden daha önceden bu kanalları inceleyerek bulmuş ve yerlerini tespit etmiştim, tavsiyem sizinde öyle yapmanız. Siz seyretmesiniz bile komşularınız seyreder. Evet, gelelim konunun devamına. Ama artık yeter isyan ediyorum, isyan. Kafamı duvarlara mı vuruyum, sağa sola mı bağırıyım ne yapayım derken otoüste aklıma bir fikir geldi. Bu kanalların tabiik izleyici istek ve şikayetlerini dinleyen yerleri vardır. Bu varsayımla birlikte koyuldum google'de arama yapmaya. Teker teker kanalları buldum ve hepsine mesajımı gönderdim, umarım sesimi duyarlarda doğru adımlar atarlar artık.

İşte kanalların izleyici temsilciliklerine gönderdiğim yazılar.
Not: Hepsine farklı farklı mesaj göndermek zoruma gitti bende yazının belirli yerlerinde değişiklik yaparak gönderdim


Atv(izleyici temsilciliği)
Konu: Dizi furyası.
Merhaba, iyi çalışmalar. Bu mesajin içeriği konu ile ilgili olarak yayın akışınız içinde yapmış olduğunuz diziler ile ilgilidir. 3 büyük kanaldan biri olan ATV'de diğerleri gibi bu akıma kapılmış ve dizi üstüne dizi pompalayarak kitlesel iletişim araç işlevini yerine getirmek göreviyle donanan bu nesneyi insanların bayık, basit ve yapay hayat dizileriyle evlerimize sokmuştur. Televizyonu artık açmak istemiyorum çünkü karşıma ne çıkacağını biliyorum! Hapis olmuşlar tabiki sizin müdavimlerinizdir ancak unutmayın ki düşünebilenleri ve algılayanları sizlerden hep uzakta olmak zorunda kalıyordur. Lütfen izleyici temsilciliği adıyla yaptığınız bu iyi hakkıyla yerine getirin ve bu haklı haykırışları kulaklarınızla duyunuz.

Bir sonraki yayın hayatınızda başarılar dileyerek mezajımı daha temiz ekranlara ulaşmak dileğiyle bitiryorum.

Kanal D (izleyici temsilciliği)
Merhaba, iyi çalışmalar. Bu mesajin içeriği konu ile ilgili olarak yayın akışınız içinde yapmış olduğunuz diziler ile ilgilidir. 3 büyük kanaldan biri olan KanalD'de diğerleri gibi bu akıma kapılmış ve dizi üstüne dizi pompalayarak kitlesel iletişim araç işlevini yerine getirmek göreviyle donanan bu nesneyi insanların bayık, basit ve yapay hayat dizileriyle evlerimize sokmuştur. Televizyonu artık açmak istemiyorum çünkü karşıma ne çıkacağını biliyorum! Hapis olmuşlar tabiki sizin müdavimlerinizdir ancak unutmayın ki düşünebilenleri ve algılayanları sizlerden hep uzakta olmak zorunda kalıyordur. Lütfen izleyici temsilciliği adıyla yaptığınız bu iyi hakkıyla yerine getirin ve bu haklı haykırışları kulaklarınızla duyunuz.
Bir sonraki yayın hayatınızda başarılar dileyerek mezajımı daha temiz ekranlara ulaşmak dileğiyle bitiryorum.

Show Tv (izleyici temsilciliği)
Merhaba, iyi çalışmalar. Bu mesajin içeriği konu ile ilgili olarak yayın akışınız içinde yapmış olduğunuz diziler ile ilgilidir. 3 büyük kanaldan biri olan Showtv'de diğerleri gibi bu akıma kapılmış ve dizi üstüne dizi pompalayarak kitlesel iletişim araç işlevini yerine getirmek göreviyle donanan bu nesneyi insanların bayık, basit ve yapay hayat dizileriyle evlerimize sokmuştur. Televizyonu artık açmak istemiyorum çünkü karşıma ne çıkacağını biliyorum! Hapis olmuşlar tabiki sizin müdavimlerinizdir ancak unutmayın ki düşünebilenleri ve algılayanları sizlerden hep uzakta olmak zorunda kalıyordur. Lütfen izleyici temsilciliği adıyla yaptığınız bu iyi hakkıyla yerine getirin ve bu haklı haykırışları kulaklarınızla duyunuz.
Bir sonraki yayın hayatınızda başarılar dileyerek mezajımı daha temiz ekranlara ulaşmak dileğiyle bitiryorum.
1 yorum:

Gönderdiğin yazıları okudum gerçekten çok bilinçli bir davranışta bulunmuşsun. Tebrikler